Inregistrare

Va rugam sa completati formularul de mai jos. Campurile marcate cu bold sunt oblicatorii.
Inregistrarea este gratuita, puteti sa testati noul magazin timp de 14 zile fara nici o obligatie de plata.
Completati campurile de mai jos pentru a crea un magazin nou
Domeniu propriu Ex: www.domain.com
Daca aveti un domeniu propriu, va rugam sa-l introduceti mai sus. Acesta nu va functiona decat dupa ce se actualizeaza informatiile in DNS.
Subdomeniulhttp://.cart.ro
Un subdomeniu cart.ro va fi creat automat pentru magazinul dumneavoastra, si va putea fi folosit pentru a previzualiza magazinul, pana cand domeniul dumneavoastra definitiv (ex. www.domeniu.ro) va fi configurat.
Informatii magazin
Titlul magazinului trebuie sa fie scurt si clar, identificabil usor.
Ultimele doua campuri sunt optionale si le vom folosi doar pentru a va ajuta sa configurati magazinul. In cazul in care nu doriti ajutor, puteti sa le lasati goale.
Titlul magazinului
Ce doriti sa vindeti ?
Preferinte, comentarii
Informatii autentificare
La crearea magazinului se va crea si un cont principal de acces. Mai jos, va rugam sa introduceti numele sub care va fi creat contul principal si parola. Dupa inregistrare, utilizand panoul de administrare, veti putea crea si alte conturi care pot avea acces limitat.
Utilizator
Parola
Confirmati parola
Informatii despre vanzator
Date despre persoana juridica care administreaza magazinul. Aceste date vor fi folosite pentru emiterea documentelor catre clientii dumneavoastra (facturi, proforme etc) si, doar daca doriti, pot fi facute publice clientilor dumneavoastra.
Daca doriti sa vindeti produse ca persoana fizica, in loc de numele companiei introduceti numele dumneavoastra.
Numele vanzatorului
Telefon
Email
Persoana de contact
Introduceti date despre persoana de contact. Aceste date vor fi folosite si pentru facturile emise de dumneavoastra catre clientii dumneavoastra si pentru orice alt document unde e necesara o persoana de contact. In afara de nume, nici o alta informatie nu este obligatorie.
Nume complet
Telefon mobil
© 2005-2018 All4Web Internet Solution SA. Toate drepturile rezervate.